1- برای پخت برنج همراه ماهی، بهتره که برنج رو نم دست تر بردارید.
2- برای اینکه ماهی، وقتی تو ماهیتابه ی روغن قرار گرفت، از هم وا نره و خورد نشه،
بهتره که ماهی رو بعد ازینکه پاک کردید و شستید، بزارید یه روزی توی فریزر بمونه و یخ بزنه،
یخش که آب بشه، دیگه این مشکل پیش نمیاد.
5- چون ماهی خشکه و خوردنش با برنج کمی سخت میشه، پیشنهاد می شه که اطراف اون در ماهیتابه،
گوجه (مخصوصا گوجه ریز)، سبزیجات معطر و گردو و... بریزید؛
اینجوری ماهی با آب گوجه و ...بخار پز میشه و بسیار لذیذ!
3- برای خوشمزه شدن ته دیگ، ته قابلمه ی برنج رو با کره، کمی زعفران یا زردچوبه و یک قاشق ماست و دو قاشق آب بپوشونید.
من معمولا اینجوری ته دیگ آماده می کنم و قبل اینکه خودم برسم سر سفره؛همش تمام میشه. :(
4- در مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی حد اعتدال رو رعایت کنید. علیرغم همه ی فوایدی که دارن،
به خاطر قرار گرفتن در انتهای زنجیره ی غذایی، حاوی مقادیری فلزات سنگین مثل جیوه، کادمیم، سرب و ....
هستند که این فلزات در مقدار زیاد، میتونن تغییراتی در سلول ها ایجاد کنند و عامل بروز سرطان باشن.
کم بخورید، همیشه بخورید.
+بفرمایید ناهار. :)