دوستی قبل تر ها فرموده بودند که از صبحانه های مخصوص به اینجا عکس بزارم.

"کماج" (به ضم ک )، یک جور نون هست که با شیرمحلی و نیم دونه ی برنج درست میشه.

نیم دونه رو از شب قبل تو شیر میریزن، صبح که پاشدن، توی مقدار کمی کره به آرومی سرخش میکنن.

یک صبحانه ی کامل و پر انرژی برای شروع یک صبح زیبا.


+ این رو خاله ی محترم درست کردن.

من هم یک بار توی خوابگاه درست کردم که خیلی استقبال شد از طرف بچه ها.

 +++ بعدا نوشت، برای هانیه عزیز:

یک روش مثل بالایی میشه. اونطرفش مثل پایینی. :)

ترجیحا تو ماهیتابه ی نو درستش کن.

قبلش هم بزار روغن داغ بشه. همه ی مراحل با شعله ی کم و با حوصله. :)